Tanktransport

Zuivel is onze specialiteit

Met zeven moderne tankwagens verzorgen wij het transport van vloeibare levensmiddelen tussen fabrieken in met name Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Ook voor bestemmingen in omliggende landen kunt u bij ons terecht. Zuivelproducten zijn onze specialiteit. Meestal rijden we voor zuivelhandelaren die melk, wei of room leveren aan bijvoorbeeld ijsmakers of boterfabrieken. Verder transporteren we ook andere vloeibare levensmiddelen, zoals olie of vruchtensap. 

Kwaliteit

Onze aandacht voor kwaliteit blijkt uit de certificering door Qlip en GMP+, waardoor zaken als hygiëne, administratie en productkennis gewaarborgd zijn. Ook hebben al onze chauffeurs de vereiste opleidingen doorlopen, waardoor zij allen weten wat er bij het tanktransport van vloeibare levensmiddelen komt kijken.

Communicatie

Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een boordcomputer en GPS, zodat de planning continue kan zien waar de tankwagens zich bevinden. Hierdoor is een soepele communicatie tussen opdrachtgever, planning en chauffeur gegarandeerd.

Tankwagen transport

Uitrusting

Doordat de tankwagens beschikken over compressors, pompen en verschillende slangen en koppelingen, zijn we in staat om nagenoeg alle vloeibare levensmiddelen voor u te transporteren.

Actief in binnen- en buitenland

Wij rijden met onze tankwagens door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In overleg gaan wij ook naar bestemmingen in andere landen.