Met zes moderne trekker-opleggercombinaties verzorgen wij transporten van vloeibare zuivelproducten en overige levensmiddelen in met name Nederland, Duitsland en België. Ook voor bestemmingen in omliggende landen kunt u bij ons terecht.

 

Kwaliteit

Onze kernwaarden hierbij zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Onze aandacht voor kwaliteit blijkt uit de certificering door Qlip en GMP+, waardoor zaken als hygiëne, administratie en productkennis gewaarborgd zijn. Tevens hebben al onze chauffeurs de vereiste opleidingen doorlopen, waardoor zij allen weten wat er bij het tanktransport van vloeibare levensmiddelen komt kijken.

Communicatie

Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een boordcomputer en GPS, zodat de planning continue kan zien waar de wagens zich bevinden. Hierdoor is een soepele communicatie tussen opdrachtgever, planning en chauffeur gegarandeerd.

Uitrusting

Doordat de tankwagens beschikken over compressors, pompen en verschillende slangen en koppelingen zijn we in staat om nagenoeg alle vloeibare levensmiddelen voor u te transporteren.